Confort Box

Confort Box

Soluția alternativă pentru adăposturile de animale.

Se numește Confort Box, noua soluție creată de FIBRAS, care oferă pe lângă durata foarte mare de viață a materialelor și o structură modulară care permite înlocuirea adăposturilor fixe, oferind libertatea de a fi așezate oriunde se dorește.

Un Confort Box constă în module de 2,45m lungime, latime de 2,80m si o inaltime de 2,20m-1,90m, ceea ce permite o montare sau demontare foarte rapidă.

Datorită acestui design modular, poți obține orice lungime a adăpostului, în funcție de destinația spațiului. Închiderea foarte bună și izolarea față de agenții atmosferici asigură confort și ușurință pentru creșterea diferitelor tipuri de animale, fiind în același timp și simplu de curățat și dezinfectat.

Rezistența la uzură și coroziune sunt caracteristicile principale ale acestor produse, care sunt din ce în ce mai căutate de crescătorii de animale.

Produsele Confort Box de la FIBRAS pot fi folosite ca adăposturi prefabricate pentru animale, cât și ca birouri pentru industria construcțiilor, garaje pentru utilajele agricole sau de construcții, sau în orice alt fel în funcție de necesitățile tale.

În partea cea mai joasă, spațiul vertical disponibil este de 1,80m, deci vei putea folosi tot spațiul posibil.

Accesoriile interioare nu sunt incluse pentru că dorim să lăsăm la latitudinea clientului libertatea de a alege structurile cele mai potrivite.